Gotowanie z architektami w Max-Fliz

Data: 28.10.2010
Gotowanie z architektami w Max-FlizW nowo otwartym dziale salonu Max-Fliz - House of Kitchen – Kuchnie wyższych standardów,  odbyło się spotkanie z cyklu „Gotowanie z architektami” na którym zaproszeni architekci i projektanci mogli zapoznać się z możliwościami sprzętu kuchennego Miele oraz poznać szczegóły w pełni działających kuchennych aranżacji znajdujących się w salonie. Na spotkanie przybyło około 50 osób, które mogły spróbować potraw przygotowanych przez  eksperta kulinarnego  Adama Michalskiego. Korzystając z nowego na polskim rynku urządzenia Tepan Mobil Miele, służącego do grillowania, pieczenia i smażenia, przyrządził krewetki Black Tiger, marynowaną polędwicę wołową, grillowaną cukinię i na deser truskawki smażone na miodzie.


Czytaj dalej  >>










Lista Newsów