Konkurs na design po pandemii
fot. mat. prasowe
Pandemia, kwarantanna i restrykcje były sporym uderzeniem w branżę gastronomiczną na całym świecie. W trakcje pandemii jak i po niej, restauracje, kawiarnie czy bary muszą zmierzyć się z kolejnym wyzwaniem - dostosowaniem obiektów i swoich usług do nowych norm i wymagań sanitarnych. I to właśnie jest jest głównym motywem międzynarodowego konkursu pt. Regen Dining.
Zadanie polega na przeprojektowaniu i reorganizacji istniejących obiektów i dostosowanie ich do rzeczywistości post-covidowej, czyli do nowych wymagań sanitarnych. Uczestnicy sami mogą wskazać lokalizację swojego projektu, która będzie miała kluczowe znaczenie w kontekście norm sanitarnych obowiązujących w danym kraju. Podpozycje powinny obejmować obiekty architektoniczne takie jak kawiarnie, restauracje, puby czy bary.
Konkurs prowadzony jest w języku angielskim. Obowiązują opłaty rejestracyjne uzależnione od liczby zgłoszeń.
Nagrody:
- Wysokość nagród uzależniona jest od liczby uczestników w konkursie. Maksymalna pula nagród wynosi 12.000$.
Terminy:
- Rejestracja - do 9 listopada 2020 roku.
- Przesyłanie projektów - do 24 listopada 2020 roku.
Szczegóły na stronie konkursu.
Data publikacji: 19.09.2020
Zaloguj się jako Użytkownik aby móc dodawać komentarze.
«
»
«
»