Andropol na Targach EuroGastro

To największa w Polsce impreza targowa adresowana do specjalistów z branży restauracyjnej, czyli segmentu HoReCa. Zakończona właśnie tegoroczna edycja była okazją do prezentacji m.in. profesjonalnego sprzętu gastronomicznego, mebli, urządzeń i akcesoriów niezbędnych do wyposażenia zaplecza kuchennego, elementów wystroju restauracji i barów, a także oprogramowania i systemów zarządzania. Ze swymi propozycjami wystąpili również dostawcy produktów żywnościowych i napojów dla gastronomii, surowców dla cukiernictwa i piekarnictwa.
Andropol promował w Warszawie swoje tekstylia, adresowane dla branży gastronomicznej - obrusowe tkaniny poliestrowo-bawełniane Pyton 320 oraz bawełniane Lemur 160.
- To perełki w swojej klasie, nic dziwnego więc, że cieszą się coraz większym zainteresowaniem restauratorów – mówi Grzegorz Pelczar, kierownik produktu w Andropolu. - Zaletą naszych tekstyliów jest jakość, walory estetyczne i użytkowe. Bardzo wysoka oporność na odbarwienia i czynniki mechaniczne, gwarantują niezmienność wyglądu. Docenili to uczestnicy targów. Jesteśmy zadowoleni z udziału w tej im imprezie, bo spotkali się tam czołowi producenci i dostawcy usług, osoby poszukujące rozwiązań dla biznesu gastronomicznego, ciekawe kierunków i trendów, w których podąża rynek restauracyjny. Na tych targach po prostu trzeba być.

Podczas tegorocznej edycji targów EuroGastro swoją ofertę przedstawiło 241 firm z: Belgii, Czech, Finlandii, Francji, Holandii, Irlandii, Izraela, Niemiec, Polski, Szwecji, Węgier oraz Włoch. Targi odwiedziło blisko 19 tys. profesjonalistów z branży HoReca.

Andropol SA jest znanym na krajowym rynku producentem artykułów tekstylnych kierowanych do hoteli i restauracji, czyli segmentu HoReCa. Spółka dzięki wysokiej jakości swoich produktów i elastycznej formie realizacji nawet najbardziej złożonych zamówień systematycznie umacnia swoją pozycję także za granicą, a szczególnie na wymagającym niemieckim, duńskim i skandynawskim rynku. Konfekcja stołowa spółki zdobi stoły w najbardziej ekskluzywnych restauracjach i salach bankietowych.
Data publikacji: 7.04.2010
Zaloguj się jako Użytkownik aby móc dodawać komentarze.
«
»
«
»